2011-08-11 13:19:00

Díjmentes navigáció a Telenor Okostarifa előfizetőinek

Mától érhető el Magyarországon a Google Térkép Navigáció, amelyet az androidos okostelefonnal rendelkező Telenor ügyfelek Okostarifa előfizetéssel díjmentesen használhatnak belföldön.

A Google Térképre épülő navigációs szolgáltatás az okostelefonok által biztosított folyamatos internetkapcsolatnak köszönhetően kínál olyan élő forgalmi információt, amely egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a közlekedést, így külön GPS-re a jövőben nincs is szükség. A Google Térkép Navigáció automatikusan letölti az elérhető legfrissebb térképeket és beszédhangos navigációval segíti a felhasználókat a leggyorsabb útvonal kiválasztásában, esetleg újratervezésében.

androidra kifejlesztett Google Térkép Navigáció

Az internetes kapcsolaton alapuló szolgáltatás használata adatforgalmat generál, ugyanakkor a Google Térkép Navigációt a Telenor Okostarifa csomagok meglévő és új előfizetői díjmentesen vehetik igénybe androidos készülékükön[1]. A kifejezetten okostelefont használó ügyfelek számára kialakított újgenerációs mobiltarifák belföldön korlátlan e-mailezést és böngészést biztosítanak.

Mostantól a navigáció által generált adatforgalom is ebbe a körbe tartozik. Az Okostarifák ezen felül egyéb internetezésre előre meghatározott belföldi adatmennyiségeket is tartalmaznak, ami például multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltésére és frissítésére is felhasználható. Az adatforgalmi keret túllépésekor belföldön nincs túlforgalmazási díj, mindössze a kapcsolat sebessége csökken.

Sigvart Voss Eriksen, a Telenor Magyarország kereskedelmi vezérigazgató-helyettese

A Telenor célja, hogy a lehető legtöbb ember élvezhesse a mindennapokban az okostelefonok által kínált lehetőségeket. Ennek érdekében Android-portfóliónkat folyamatosan bővítjük, amely ma már 27 készülékből áll. A Google mától elérhető navigációs szolgáltatását a Telenor Okostarifa csomagokkal ügyfeleink díjmentesen használhatják. A még teljesebb felhasználói élmény érdekében új generációs hálózat építésébe kezdtünk, hogy hosszú távon is a legkorszerűbb internethozzáférést nyújthassuk. A Hipernet 21 Mbps elméleti maximális sávszélességű elérést biztosít majd, akár a teljes magyar lakosság számára.” – mondta Sigvart Voss Eriksen, a Telenor Magyarország kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

Az okostelefon használata GPS-ként környezetbarát megoldás, hiszen a felhasználóknak eggyel kevesebb készülék is elegendő, ráadásul a dugók elkerülésével az üzemanyag fogyasztás, és a károsanyag-kibocsátás is csökken. A biztonságos és szabályos közlekedést magyar nyelvű beszédhangos navigáció segíti, autós dokkolóval pedig a készülék a szélvédőhöz rögzíthető.

Az androidra kifejlesztett Google Térkép Navigáció mától érhető el Magyarországon. A program telepítéséhez a Google Térkép díjmentesen[2] tölthető le az Android Marketről, az alábbi linken keresztül: https://market.android.com

[1] Az alkalmazás használatához legalább Android 1.6 operációs rendszer szükséges.
2 Az alkalmazás Android Marketről történő letöltése adatforgalmat generál, amely díjköteles lehet.

A TRANZIT cikkeihez regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Csak azokat a hozzászólásokat jelenítjük meg amelyek nem jogszabály ellenesek!

A szolgáltatás igénybevételéhez, kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
KKV-szektor: olcsó finanszírozás kell a versenyképesség erősítéséhez

KKV-szektor: olcsó finanszírozás kell a versenyképesség erősítéséhez Olcsó finanszírozásra, az adóterhek csökkentésére és alacsony banki díjakra van szükségük a vállalkozásoknak versenyképességük erősítése érdekében – derül ki a Vállalkozókhitele.hu legfrissebb online felméréséből. Mivel a cégvezetők a pénzintézetek kiválasztásakor elsősorban a költségekre figyelnek, a következő hónapokban a bankok közötti ... Tovább >>

Hírlevél feliratkozás

Töltse fel ingyenesen! Ingatlan ajánlatok

Victor Hugo Irodaház

Település: Budapest
Típus: irodaház

MBC Business Center

Település: Budapest
Típus: irodaház

Gateway Office Park

Település: Budapest
Típus: irodaház

Panoráma Ház

Település: Budapest
Típus: irodaház

DF 23 Irodaház

Település: Budapest
Típus: irodaház

M3 Business Center “B”

Település: Budapest
Típus: irodaház

Szavazás

HITEL
A mostani gazdasági helyzetben venne fel hitelt?
Igen, de csak lakásra
(14%)
 
Igen, de csak szabad felhasználásút
(0%)
 
Igen, de csak kedvező kamattal
(14%)
 
Nem
(57%)
 
Nem tudom
(0%)
 
Egyéb
(14%)
 
Szavazások eredményei

Kérdezze a szakértőt

Dr. Duma László
Dr. Duma László Szállítási hálózatok átszervezése, disztribúció - Logisztikai folyamatok elemzése partner - Adversum Kft. Küldje el kérdését szakértőnknek!

Lapozza legfrissebb számunkat OnLine

TranzitOnline 2012 Jan.-Febr. Archívum Médiaajánlat

Eseménynaptár

<<Április 2014>>
HKSzCsPSzV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829